keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Espoo! :)

Moikka vaan! :)

Elikkä tulin tänään äidin kanssa Espooseen äidin kaverin ja sen tyttären luokse.
Lähdettiin kahdestaan matkaan.

Kun saavuttiin perille, odoteltiin hetki täällä Miran pihalla ja sitten Mira ja Nanja tuliki jo kotiin. Kannettiin kamat sisälle ja juteltiin hetki. Sit lähdettiin katsomaan Nanjan ratsastustuntia. Oikeestaan äiti ja Mira tuli vasta tunnin loppu puolella katsomaan, ne kävi sillä aikaa kaupassa.

Nanja ratsasti sellasella isolla kimolla tammalla, Justiinalla.
Kun me koitettiin laittaa Justiinalle riimua, se tuli heti hampaat sojossa ja kun sai päästä kiinni, käänty neiti ympäri ja koitti potkaista. Ei siis mikään helppo hevonen, totesin kun pari kertaa 600kg painoinen elukka uhkaavasti lähestyi. Lopulta joku tyttö tuli auttamaan ja päästiin varustamaan tammaa.
Siinäkin näytti rumaa naamaa ja näykki.

Kun päästiin maneesiin ja alkukäynnit oli menty, alettiin ravaamaan.
Justiina melkein heti aloitti tunnetun rodeonsa ja Nanja melkein tuli alas.
Sitten Mira ja äiti tuli katsomoon ja kun alettiin laukkaamaan, Justiina heitti Nanjan alas D: Onneksi Nanjaa ei sattunut, mutta käynnissä väistöjä tehden jatkettiin loppu tunti.
Kerran vielä Justiina veti rodeoa mutta Nanja ei tippunut. Aikamoinen hepo!
(otin videoa, mutta koska samsung, en saa sitä tänne -.-)

Tunnin jälkeen otettiin Justiinalta varusteet pois ja laitettiin loimi.
Loimea laittaessa Justiina puri Nanjaa aika kovaa ja näykki ja yritti potkia. Tammalla ei kaikenlisäksi ollut riimua, joten vihaiselle hevoselle jolla ei ollut riimua oli äärimmäisen hankalaa pukea loimi.
No, loppujen lopuksi saimme kuin saimmekin loimen neidin päälle ja lähdimme takaisin kotiin(Miralle), tietenkin kaupan kautta. :)

Kun päästiin kotiin pelattiin kaikki neljä sitä heilumis peliä(en just nyt muista nimeä xd), joka oli muuten äärimmäisen hauska! :D Siinä samassa syötiin tortilloja ja juteltiin.
Pelailtiin loppu ilta ja nyt käyn nukkumaan, koska huomenna mennään stadiin ja tehään kaikkee jännää xd
Tässä vielä muutamat kuvat ja öitä! :* <3

Ps. Aika söpö norsu peili xd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti