tiistai 27. toukokuuta 2014

Tuore hevosenomistaja :3

Iiiiiihaahaaaa!

Terveppä terve ja yli kuukauden tauon jälkeen viitsin taas kirjoittaa tänne.
Ei oo ollu kirjoteltavaa eikä oo innostanu muutenkaa. 

Tässä siiis kuulumisia;

Talliimme on saapunut kaksi hevosta! Hip hip hurraa! Toinen saapui jo kuukausi sitten, Osku (Golden Oscar, lv-ori), joka on meillä vuokralaisena ja oma hevoseni saapui nyt sunnuntaina yllättäen , nimeltänsä Eetu (Winnetou II, pv-ruuna).

Eetu oli kuudes (ja onneksi viimeinen) kandidaatti ja se hevonen osui ja upposi. Sitä ennen kävin kokeilemassa/katsomassa viittä hevosta ja yksi niistä (suomenhevonen nimeltään Akseli (Varjor)) tuli meille kahden viikon koeajalle. Valitettavasti Aksukaan ei ollut 'se oikea' ja palautimme sen takaisin. Kävimme siis huvin vuoksi kokeilemassa Eetua ja ihastuin herraan täysin. Valitettavasti meillä ei ollut varaa ostaa kallista opetusmestaria (tai niin ainakin luulin) ja yritin unohtaa upeimman ratsastus kokemuksen ikinä ja lihaksikkaan hevosen piirteet.

Hevonen kummitteli mielessäni jokatapauksessa ja sunnuntaina, 25.05., upein hevonen ikinä saapui pihamaallemme kuin sadussa ja purskahdin onnesta itkuun. Maailman paras äitini oli ostanut mulle tuon komean hevosen salaa! 
Eetu asteli ylväänä, kuin kuninkaallinen, trailerista ulos ja Osku (joka tähän saakka oli lähes koko ajan ollut yksinään) hirnahti uudelle ystävälleen.
Olin aika sokissa, pakko myöntää :'D 
Illalla menin ratsastamaan ensimmäistä kertaa OMALLA HEVOSELLANI ja SE jos joku on mahtava fiilis!! <3
Eetu tulee antamaan mulle vielä tosi paljon ja pääsen kisaamaan ensimmäistä kertaa oikein kunnolla!

3 kommenttia: