torstai 17. heinäkuuta 2014

Jumping Kemiö 2014!

Helloou, täällä taas!

Tänään olikin vaihteeksi herätys klo: 6.24.
Tänään HERÄSINKIN vaihteeksi klo: 7.12 (klo 7.30 piti olla Lemun Portilla odottamassa kisakyytiä).. Hups ':D
Mun piti ehtiä käydä suihkussa, syödä aamupala, käydä antamassa aamuruuat hepoille (tosin laitoin ne valmiiksi), pestä hampaat, valita vaatteet huolella ja tehdä eväät. Toteutin vain aamupalan syömisen (ja sekin oli toinen mun eväsleivistä) ((äiti teki mulle eväät :D)).
Nukahdin autossa (meno- ja tulomatkalla), no se olikin odotettavissa sillä nukuin vain viiden tunnin yöunet..

Perillä parkkeerasimme Virven auton ja lähdimme Erjan autolle . Siellä kimot jo seisoivatkin uljaan näköisinä (Hessulle oli tehty oikein nykerötkin :3)!

Kun saimme Hessun kuntoon, lähdimmekohti verkkakenttää . Erja verkkaili ensin vähän aikaa ja sitten Johanna Valmunen hyppäsi Hessun selkään ja hyppäsi hienosti kaikki verkkaesteet! 
Paitsi, että heti ensimmäisen hypyn jälkeen Hopon etukenkä irtosi... Onneksi paikalla oli kengittäjä ja etukenkä saatiin
paikalleen. (Btw; tä kirjoitus saattaa näyttää hassulta. Kokeilin että saisinko laitettua kuvia tekstin väliin..)
No, ei muuta kuin Johanna kyytiin ja pikaverkkaus. Sitten tulikin aika mennä radalle valmistautumaan.
Poni hyppäsi aivan mahtavasti, Erja purskahti onnen kyyneeliin, samoin minäkin :'). Hienosti Johanna ratsasti 80cm luokassa NELJÄNNEKSI ponilla, joka yleensä kieltää itsensä ulos radalta.
Erja hyppäsi myös saman luokan Hessulla ja puhdas rata myös Erjalta.
 
Hessun 80cm radan jäkeen menimme viemään ponin pesulle ja vaihdoimme Hessun kantahokit Vivalle, joka hyppäisi seuraavana 90cm radan. Poni jäi Vivan radan ajaksi koppiin syömään heiniä. (Toinen btw. Mun kuvan paikannus yritys onnistui vain kerran, muut kuvat tulee siis valitettavasti postauksen lopussa niinkuin aina... -.-).
90cm 8virhepistettä pudotuksista, ratsukko ei saanut jatkaa toiseen osaan/vaiheeseen/mikälie.
Tässä välissä kerkesin kuvaamaan muutaman muun ohimenevän ratsukon ja syömään pehmiksen C;.

Sitten olikin vuorossa viimeinen luokka; Kemiö Derby. 95cm korkuiset esteet, joista osa maastoesteitä. Rataan sisälty myös panketti.
Derby luokasta harmillinen kielto vajaan ratsastuksen takia ja yksi puomi tippui eli 8virhepistettä myös tästä luokasta. Mutta hyvin menivät kisat, Hessu-poni loisti kuin tähti!! :)

Menimme trailerille pesemään Vivan ja laitoimme kimot matkustus kuntoon.

Eipä kisoista muuta, kuvat nyt menee ihan tyhmästi taas mutta kestäkää!
Nyt käyn NUKKUMAAN, IHANAA ♥


2 kommenttia:

  1. Oon aina välillä tullu tänne sun blogiin kattelee ja lueskelee sun juttuja. En sano tätä pahalla, ota tää rakentavana kommenttina. Sun kannattais leventää tätä blogia, nimittäin nyt kun laitat noi kuvat noin isoina ne tulee tekstikehyksen rajan yli ja se ei silmään näytä kovinkaan hyvältä. Joku bannerikin ois kiva! :) Tsemppii tän blogin kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu! :)
    http://hot-proof.blogspot.fi/2014/07/haastepostaus-11-faktaa.html

    VastaaPoista